SUP Jóga

A SUP jóga tulajdonképpen hagyományos jógát keresztezi az állva evezéssel. Bár a jóga esetében nem igazán van evezés, hanem a SUP deszkák biztosítják a jógázás alapját a vízen.

A deszka eleve megdolgoztatja a törzs izmait, mert folyamatosan apró-pici mozdulatokkal kell egyensúlyozni. Ehhez jön hozzá a jóga, amelyet a legtöbben a testi és lelki egyensúlyt megteremtő mozgásformaként ismernek.

Az állandó egyensúlyozás teljes mértékben lefoglalja az elmét, hatására kiürülnek a fejünkből a gondolatok, így kiválóan alkalmas a stressz levezetésére is. A SUP jóga órákon a kezdők által is könnyen elvégezhető gyakorlatok kapnak főszerepet, mert a vízen egyensúlyozva ezek is nagy koncentrációt, kihívást igényelnek. Ezt figyelembe véve garantált a sikerélmény, amelyet a jóga, a SUP, a természet és a vízközelség együttesen biztosít.

A haladóbbaknak is ajánlott a SUP jóga kipróbálása, mert az enyhe hullámzás, a folyamatos mikrokoordinációk, a már ismert gyakorlatok esetében is új, teljesen más élményt nyújthatnak, mint a jógateremben a szőnyegen végezve.

A helyek korlátozottak, ezért BEJELENTKEZÉSSEL LEHET LÁTOGATNI AZ ÓRÁKAT!

Órarend

Ha szeretnél bejelentkezni valamelyik órára, de még nem jártál nálam, akkor vedd fel velem a kapcsolatot facebookon, vagy e-mailen, és felveszlek a bejelentkező rendszerembe!

Az órákra történő bejelentkezésre a BookyWay applikációt használjuk. Nagyban megkönnyíti a szabad férőhelyek menedzselését, és tud várólistát is kezelni.

Ahhoz, hogy te is tudd használni a programot, szükségem van az email címedre, hogy felvegyelek az adatbázisomba.

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap