DEEPWORK

Holisztikus funkcionális tréning

A deepWORK legtömörebben megfogalmazva: Intenzív kardió és erőtréning, mely rendkívül jól fejleszti az állóképességet, és formálja az alakot.

Egy órán kb.: 500-800 kalóriát égetünk el, ez egyéntől és edzettségi szinttől függ. Évek óta az egyik legsikeresebb saját testsúlyos funkcionális edzésforma Magyarországon. A funkcionalitása abban rejlik, hogy minden gyakorlat úgy van felépítve, hogy a legtöbb izomcsoport egyszerre dolgozik. Nem külön-külön összpontosítunk a testünk különböző részeire, hanem egy egységként kezeljük azt. Az egy órás tréning során intervall jelleggel dolgozunk: egy zseniálisan kitalált rendszer szerint váltakoznak egymás után a kardió, erő és statikus gyakorlatok. Napról-napra kitolja az egyéni határokat, a legjobb választás, ha a kihívásokat keresed!

A deepWORK mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg bennük az erősítés és a nyújtás. Tehát az egész óra alatt folyamatosan feszültség, ellazulás és nyújtás éri az izomcsoportokat.

Kardió, statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. Egy DEEPWORK edzés során fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, és a tudatosság.

Kinek ajánlott? Kortól és nemtől függetlenül bárkinek. Hiszen minden gyakorlatnak van kezdő és haladó verziója, amit mindenki maga választ. Mindig van lehetőség lassítani, könnyíteni, de aki kihívásra vágyik, azt is megkapja ugyanezen az órán.

Az óra eleji meditatív zenét egy lüktető, adrenalin növelő, intenzív zene követi, amely a kardió és erősítő gyakorlatsorok zenei háttereként szolgál. A mély zenei ritmusok segítik, fokozzák a teljesítőképességet, erőkifejtést és az érzelmi feszültség levezetését.

Mit hozz magaddal? Jóga matracot (a Royalba nem szükséges), kis törölközőt, folyadékot és egy kis jókedvet. Gyere kényelmes ruhában! Cipőre NEM lesz szükséged, a deepWORK tréninget mezítláb végezzük!

Készen állsz?

Szertettel várlak DEEPWORK edzéseimen!

Órarend

Ha szeretnél bejelentkezni valamelyik órára, de még nem jártál nálam, akkor vedd fel velem a kapcsolatot facebookon, vagy e-mailen, és felveszlek a bejelentkező rendszerembe!

Az órákra történő bejelentkezésre a BookyWay applikációt használjuk. Nagyban megkönnyíti a szabad férőhelyek menedzselését, és tud várólistát is kezelni.

Ahhoz, hogy te is tudd használni a programot, szükségem van az email címedre, hogy felvegyelek az adatbázisomba.

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap