“Amióta ide járok, kiegyensúlyozottabb vagyok”

“Emlékszem arra a pillanatra, amikor Anikó meghirdetett egy kedvcsináló ingyenes bemutató órát! Azelőtt nem igen hallottam erről az edzésformáról, ezért hogy információt szerezzek elővettem az internetet és elkezdtem videókat nézni! A videók alapján megállapítottam, hogy ez nem valami nehéz dolog, sőt kifejezetten könnyűnek tűnt, ezért elmentem az órára!
Az első 10-15 perc kellemes bemelegítéssel telt, majd jött a hideg zuhany, az egyszerűnek tűnő gyakorlatok nem is voltak olyan egyszerűek és könnyűek! A gyakorlatok végzése során nagyon gyorsan előkerült az Anikó által javasolt törölköző és a víz! Mondanom sem kell, óra végére úgy néztem ki, mint aki most lépett ki a zuhany alól!

Azóta is szeretem és imádom ezeket az órákat! Ami nagyon tetszik ebben az edzés formában, hogy saját testsúlyos edzés, és minden gyakorlatnak van kezdő, közép és haladó verziója, így aki később csatlakozik, az is tudja a gyakorlatokat velünk együtt végezni!

Mióta ide járok kiegyensúlyozottabb vagyok, mert amikor elkezdjük az órát, maximálisan csak magamra és a gyakorlatokra koncentrálok, minden problémát elfelejtek, és emelett erősebbek lettek az ízületeim, tónusosabbak, szálkásabbak az izmaim!

Anikó folyamatosan gondoskodik arról, hogy az órák jó hangulatban teljenek, valamint törekszik arra, hogy azok az emberek, akik ide járnak, egy jól működő, baráti csapat részei legyenek! :)”

K. V. Marietta