Hogyan fogytam le 17 kilót! – Adri

Szeretnék veletek megosztani egy kis beszámolót, amit a napokban Adritól kaptam. Igaz nem készültünk tudatosan erre a beszámolóra, de azért találtam a régi fotóim között egy képet róla, hogy ne csak a számokat lássátok, hanem szemmel  látható is legyen a külső változás! A belső változásokról pedig kérdezzétek Adrit, vagy olvassátok el a beszámolóját!
Remélem sokatokra ösztönzőül hat!

Az eredmény a nadrág méretében is jól látható!

„Nagyon lusta embernek tartottam magam régen, aki élből kerülte az edzőtermeket. Azelőtt próbálkoztam mindenfélével. Kipróbáltam a hastánctól kezdve a kondizáson keresztül a step aerobikig mindent, de valahogy egyiket sem tudtam huzamosabb ideig csinálni. Aztán 2 évvel ezelőtt elérkezett a váratlan fordulat. Marietta barátnőm mesélte, hogy elkezdett egy új mozgásformát, a deepworköt. Sosem hallottam még róla, kíváncsivá tett.

Már az első órán éreztem, hogy ez más, mint a többi eddig kipróbált dolog….nagyon nagyon megfogott. Mikor elkezdtük az első edzést, azt hittem, hogy ez egy könnyű óra lesz… de ahogy telt az idő, előkerültek az egyre nagyobb állóképességet igénylő gyakorlatok. Az a legjobb ebben az óratípusban, hogy amikor azt hiszed hogy kész, itt a vége, ettől pörgősebb gyakorlatsor már nem jöhet, akkor jön a sprint, 4 perc megállás nélkül… Imádom! Nagyon nagyon felpörget! És a legjobb, hogy mentálisan is ki tudok kapcsolni óra közben. 

Olyan izmokat kezdtem magamon felfedezni, amelyeknek még a létezéséről sem tudtam. Azt vettem észre, hogy egyre jobb lett a kondícióm, biciklivel egyre hosszabb távokat tudtam megtenni, fel tudtam tekerni olyan emelkedőkön, ahol addig mindig kifulladtam. A sportos “életmóddal” együtt az én életemben is eljött az ételek megreformálásának az ideje. Elkezdtem a szénhidrátokat lecsökkenteni az étkezésemben, és a deepworkkel együtt sikerült mára 17 kilót leadnom. És ha nem találok rá erre a mozgásformára, akkor még mindig a kanapén fekszem esténként. Most pedig, ha esik, ha fúj, lehet bármilyen rossz idő, irány a Royal Fitnesz és a deepwork!

Ja, és a csoport irtó jó, mert mindenki szeret mindenkit, vegyes a korosztály, és mégis megvan az összetartás. Az újakat pedig örömmel fogadják/fogadjuk, több barátom is lett a 2 év alatt.” – Adri

Nagy örömöt jelent számomra ilyen visszajelzéseket kapni, ez azt jelenti jó úton halad az a személet, amit próbálok átadni a vendégeimnek. Hétről hétre változik a sporthoz való hozzáállásuk, és ez minden esetben egy egészségesebb táplálkozásra és életformára ösztönzi őket!

Büszke vagyok rád Adri, csak így tovább!
Maradj mindig ilyen gyönyörű és boldogságtól sugárzó!

Anikó