Egyre több embernek fontos a teste fittsége…

Elképesztő számomra, hogy mekkora az érdeklődés a deepWORK órák után!
Vác és környéke deepWORK lázban ég!
Egyre több embernek fontos a teste fittsége, hogy ápolja, szeresse és a legjobbat hozza ki belőle.

A hatalmas tábor csak nő és nő…! Bele sem merek gondolni hová fogunk fejlődni! Egyre több a tudatos gondolkodású ember, és folyamatosan vonzzuk magunkhoz a még szárnyaikat nyitogató tagokat.

Végre a férfiak is ki merik próbálni, és lassan legyőzzük a tévesen felállított sztereotípiát, hogy a csoportos órák csak nőknek valóak. A végeredmény minden esetben sok-sok mosolygós arc az óra után. Láthatóan növekszik a résztvevők élethez való pozitív hozzáállása. Beszámolnak tapasztalataikról, mi szerint a napi faladatainak elvégezéséhez szükséges teher mértéke csökken az energiaszintjük folyamatos megnövekedésével. Hát nem fantasztikus?

Talán azért is vonzódnak egyre többen a deepWORK-höz, mert egyszerre van benne jelen az erősítés és a nyújtás, a feszültség és a relaxáció. Ezeket a gyakorlatokat a megfelelő légzéssel kombinálva, a zene ritmusára végezve hihetetlen mennyiségű energiát szabadítanak fel az ember testében. És mindezt csak fokozza a csapatszellem, hogy együtt, egységben “küzdünk” minden alkalommal, a saját határainkat feszegetve.

Egy deepWORK óra pulzusgörbéje

Új nap, új kihívások-feladatok, mi már ezt könnyedén, fáradtság nélkül megoldjuk. Kitolódtak a határaink, jelentősen megnövekedett a teherbírásunk.
Csak kérdezgetik az ismerőseink, hogy mitől vagyunk ilyen fittek? Hát itt a válasz! Fontosnak tartjuk, hogy a testünket, amiben az egész életünket leéljük, gondosan ápoljuk, eddzük, és csak egészséges ételekkel tápláljuk.
Ezeket végiggondolva érthető, hogy miért olyan nagy az érdeklődés, és a deepWORK iránt érzett nagy szeretet.

Anikó