Te is lehetsz karácsonyi angyal!

Kedves MINDENKI, akihez eljut az üzenetem!

Sándor Anikó vagyok, a Váci Royal Fitness Edzőterem egyik csoportos edzője. Most kivételesen nem az a célom, hogy mozgásra buzdítsalak. A Karácsony közeledtével gyűjtést szervezek rászoruló családok részére. Pontosabban Hamza Éva gyűjtéséhez csatlakoztam. (Évi fantasztikus írásait sokszor meg szoktam osztani az oldalaimon, és ha tehetem, ellátogatok a meditációs estjeire is. Sajnos mostanában elég ritkán, mert egybe esik a deepWORK óráimmal).

Évi minden évben szervez december 21-én egy ingyenes meditációs estet, melynek több üzenete is van:
Meditáció, Téli napforduló- Fény ünnepe alkalmából.
– Valamint ezzel egybekötve gyűjtést szervez azok számára, akik nehezebb körülmények között élnek. Tartós élelmiszerek (konzervek, cukor, liszt, olaj…), jó minőségű ruhákat (lehet az gyermek és felnőtt ruha is, ágynemű, takarók…), könyvek, játékok, iskolaszerek…)

Én biztosan ott leszek 21-én ezen a meditációs esten (elmarad a TRX óra), akit érdekel, velem tarthat! Azoknak is ajánlom, akik eddig még nem jártak ilyen körben.

Kedves edzettjeim! 🙂 SZERETNÉLEK MEGKÉRNI TITEKET, HOGY DECEMBER 21-IG SZÍVETEK SZERINT HOZZATOK ÓRÁRA ADOMÁNYOKAT! AMI ÖSSZEGYŰLT, ÉN MAGAM FOGOM ELVINNI, TERMÉSZETESEN AZOKKAL EGYÜTT, AKIK VELEM TARTANAK!

És kedves idegen, akivel még nem ismerjük egymást! Ha elindítottam benned valamit, és a karácsonyi jövés-menésben útba esik a Royal Fitness Edzőterem (Vác, Galcsek utca 8.) szeretettel várom az adományod! Nyitvatartási időben ott hagyhatod a recepción.

  • Az est eseménye: ITT
  • Helyszín: Bp. XIII. ker. Országbíró utca 44-46. ( Prémium Apartman Ház)
  • Időpont: 2018.12.21. 18-20 óráig
  • Jelentkezési cím: paramahamza@gmail.com

Ha bármi kérdésetek van, írjatok! Aki velem szeretne jönni az elég ha nálam jelentkezik.

Ha többet szeretnél megtudni a Fény ünnepéről alább olvashatsz róla.
Köszönöm szépen!
Sándor Anikó

 

FÉNY ÜNNEPE-DECEMBER 21. 

“Miért is volt fontos az elődeinknek a Téli Napforduló ünnepe? Mert tudták, hogy a Nap a megújulást, az újjászületést jelképezi. Ezen a napon van, hogy a legmélyebb sötétség átfordul a világosságba. Valójában ezért is tartjuk ezen a napon, a Fény Ünnep meditációs estünket. Érdemes tudni, hogy régebben az Őseink a Nagy Anyatermészetet tisztelték, s a legnagyobb ünnepeik a természet nagy eseményeihez kapcsolódtak. A téli időszakban a tél első harmadának vége felé járva a Nap az alvilágba merülvén küzdelemben van a sötétség erőivel! A Fény erősítését szimbolikusan a tüzek gyújtásával erősíthetjük. Ahol FÉNY van, ott a sötétségnek nincs helye. Érdemes esténként, akár napközben is mécsest vagy gyertyát gyújtani, elcsendesedni egy kis időre. Ez támogatja, hogy a bennünk élő Szent Lelkünk szeretetébe kapcsolódjunk és kiáradjunk. A Fény ünneplésével az életért, a világosságért, a reményért és a szeretetért adunk hálát a létünkben. Ettől a naptól kezdve újra a nappalok igen lassan, de hosszabbodnak. A természet elindul a KIKELET az ÚJJÁSZÜLETÉS felé. Ezen a napon figyeljünk befelé. Estefelé meditáljunk. A csoportos meditációnak nagyon nagy ereje van
Spirituálisan ez a Lélek sötét éjszakája. Ezen a napon felerősödnek a belső erők!
Minél sűrűbb a külső világban a sötétség, a belső világban annál erősebb és hatalmasabb a FÉNY!

Ezen a napon megkapjuk a támogatást a megtisztulásra, elengedésre, megszabadulásra, ami már nem tartozik hozzánk, s valójában eltakarja a Lelkünk Tiszta Fényét! A meditáció alatt, arra is lehetőségünk van, hogy új, eddig ismeretlen szinteket tapasztalhatunk meg!

Határtalan boldogságot, szeretetet tapasztalhatunk meg együtt. Azért is gyönyörű és csodálatos ez az este, mert elengedjük a rohanó felkészülést, valójában pár órára kizárjuk a külvilágot, s Önvalónkra fókuszálva a Tiszta Fényességünkben – szeretetünkben és békességünkben áradunk ki a szeretteink és a világ felé. Felkészülünk Karácsony Szent Ünnepére!

Hálásan köszönöm mindenkinek, akikkel együtt ünnepelünk ezen a napon.

MI MINDEN ÉVBEN MEGTAPASZTALJUK AZT, AMIT EGYKORON ŐSEINK ISMERHETTEK!

Szeretettel várunk mindenkit 2018-ban is!”

Hamza Éva
spirituális tanító