Párosan szép az élet

Talán senki sem cáfolja, hogy a párban edzés rengeteg pozitív tulajdonsággal jár. (Természetesen vannak olyan pillanatok, amikor csak arra vágyik az ember, hogy egyedül kimenjen futni, sétálni, egy kicsit le tudja csendesíteni az elméjét, rendezze a gondolatait és egy kis friss levegőt szívjon.) Nagyon különbözőek vagyunk, mindenki más beállítottságú. Mi Tomival szinte mindent együtt csinálunk, mondhatnám úgy is, hogy csodás szimbiózisban élünk egymással. Legyen az házi vagy ház körüli munka, sütés-főzés, munka, kikapcsolódás.

Munkáink folyamatai is tökéletesen kiegészítik egymást. Lehet ezért is találtunk rá a deepWORK-re. Egyaránt megvan benne a női és férfi oldal, az erősítés és a nyújtás, a feszültség és a relaxáció. Akárcsak a mi életünkben! Úgy gondolom intenzívebb életet élünk az átlag emberekhez képest, ezért is fontos számunkra az olyan mozgásforma, ami tovább növeli az energiaszintünket, erősíti az állóképességünket és mindezek mellett elcsendesíti az elménket.

Lehet elcsépelten hangzik, de már akkor is jó húzóerők voltunk egymás számára mikor még nem voltam edző. Ha az egyikünk fáradtabb volt, akkor biztos, hogy a másikunk rávette egy kis testmozgásra, így nem a lustábbik énünk győzött, és nem maradtunk otthon. És persze, SOHA nem bántuk meg!

at2

Ha párunkkal együtt edzünk, és egymást támogatva dolgozunk a sporttal kapcsolatos céljainkon, a közös hobbi hosszú távra is összekovácsol. A megegyező érdeklődési kör gyönyörű köteléket segít felépíteni, és az biztos, hogy a holtpontokon így mindig át tudjuk lendíteni a másikat…

Anikó