Nyári fotópályázat, 2019!

Hamarosan itt a VAKÁCIÓ ideje! A nyári időszakra ismét egy NYEREMÉNYJÁTÉK-ot hirdetek meg köztetek! Csak mert tavaly annyira jól sikerül… 🙂

Melynek lényege, hogy…
Akármerre is jártok az országban, vagy a határon kívül, és eszetekbe jutnak a közös edzéseink, akkor készítsetek egy fotót nekem! Nyugodtan engedjétek el a fantáziátokat, CSAK 1 szabály van a fotókészítésben: Valamilyen módon utaljon a közös edzéseinkre (TRX, deepWORK, jóga, köredzés).

Lehet az a kedvenc pozíciótok, gyakorlatotok a kirándulás helyszínén, vagy akár egy homokba rajzolt motívum, logó… ezernyi lehetőség van, bízom a kreativitásotokban.

Az elkészült képeket posztolhatjátok a facebookra és/vagy instagramra a következő hesteggel: #deepworkaniko, #trxaniko (további lehetőségek: #deepworkvac, #trxvac #deepworkszod) vagy küldhetitek privátban nekem. (Nem kell felétlenül közzétenni!)

Játék időtartama: 2019. május – augusztus 31.

Kíváncsiak vagytok ki fog nyerni? 2 kategóriában hirdetek majd nyertest. (A váci és sződi csapatom egyszerre játszik.)

  1. Ezt Fortunára bízom. Minden képet beküldő nevét beleteszem egy „kalapba”, és ahogy szoktuk, egyik óra után együtt kihúzzuk a nyertest.
  2. A második nyertest én fogom kiválasztani az alapján, hogy mennyire volt KREATÍV a beküldött fotó. Szóval érdemes törni a buksikat.

Már csak a nyereményről nem beszéltünk!

  1. Fortuna: 5 alkalmas bérlet
  2. Kreatív: na ez MEGLEPETÉS! Lehet izgulni… vagy találgatni!

Tudjátok, hogy mennyire imádom a szép fotókat, remélem elkápráztattok velük idén is!
Nyaralásra, kirándulásra és fotózásra fel!
Emlékezetes, élményekkel és kikapcsolódással teli nyarat kívánok nektek!

Anikó

Ízelítő a 2018-as képekből