Erősödik a sződi deepWORK csapat! – 1 évesek lettünk!

Erősödik a sződi deepWORK csapat!

Egy évesek lettünk, így gondoltuk egy picit több kimenőt kérünk otthonról, és a kemény edzés végén egy kis koccintással, sütizéssel ünnepelünk!
Ez így is történt, 20 lelkes mozogni vágyó gyűlt össze a sződi faluházban.

Szeretném itt is megköszönni a „kis” meglepetést, amivel készültetek nekem! 🙂 Visszagondolva még jó, hogy ilyen kemény óra volt, így lelkiismeret furdalás nélkül élvezhettük az édességet a végén! 🙂

Az első év volt a legnehezebb, innentől már egyre edzettebbek lesztek, és bízom benne, hogy egyre nagyobb lesz a táborunk!

Akik még nem ismernek minket, azoknak is bátran lehet csatlakozni hozzánk bármikor. A résztvevők soha nem egy edzettségi szinten vannak, de mindig adok lehetőséget a nehezítésre és a könnyítésre is. Vegyél fel egy kényelmes ruhát, végy magadhoz egy kis vizet, egy matracot és indulj el! Ha bátortalan vagy, beszéld rá a barátnődet vagy a párodat (mert a deepWORK nem csak a hölgyek sportja) és máris könnyebb lesz!

És végre itt a jó idő, egész évben lesznek közös szabadtéri programok a váci és szendehelyi csapattal.

Sok szeretettel várlak titeket minden kedden 19:30-tól a Sződi Faluházban! (Vagy ha nem jó az időpont, akkor minden kedden (18:00) és csütörtökön (19:00) a váci Royal Fitness edzőteremben.

Anikó

 

TAVASZI ZSONGÁS! – deepWORK

Megkezdődött a TAVASZI ZSONGÁS!
Bezsongott a váci és a sződi #deepWORK csapatom is!
Én már alig vártam a tavaszt! IMÁDOM! Süt a nap, hajnaltól csicseregnek a madarak…

Posted by deepWORK VÁC on Tuesday, March 27, 2018