Heti 2 alkalommal erősítő tornával várok mindenkit a Body & Mind stúdióban. Ez nem az a jógás/elmélyülős óra, (amit megszokhattatok tőlem a stúdiónkban), sokkal inkább egy reggeli, vidám, minden izmot átmozgató és erősítő torna.
A célba vett korosztály rendkívül széles, azoknak is jó szívvel ajánlom, akik kezdők/újrakezdők, szülés után visszatérők, és nem mernek becsatlakozni egy intenzívebb csoportos órába.

Hogyan néz ki egy ilyen óra?
Minden izomcsoportot átmozgató gimnasztikus bemelegítés után erősítő gyakorlatokat végzünk, saját testsúllyal / eszközök segítségével (súlyzó, softball, fitball, gumiszalag…), valamint minden síkban jól átmozgatjuk a gerincoszlopot (ha úgy érzed vacak a tartásod, fáj a hátad, végtagjaid, akkor itt helyed!). Az egyensúlyfejlesztés után az óra végét főként saját testsúlyos talajgyakorlatokkal zárjuk, amit egy nyújtás és relaxáció követ.
Az órán nem sorozatszámra ismétlünk, hanem főként időre dolgozunk. Így mindenki annyi gyakorlatot és olyan tempóban csinál meg, ahogyan az aktuális fizikai állapota megengedi.

Nincsenek az órán:

  • gyors intenzitású, bonyolult kivitelezésű gyakorlatok
  • szökkenő, ugráló mozdulatok
  • hirtelen pulzusemelés
  • hangos zene

 

Ha kérdésed lenne az órával kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal:
Sándor Anikó
+36305224151

Órarend

Ha szeretnél bejelentkezni valamelyik órára, de még nem jártál nálam, akkor vedd fel velem a kapcsolatot facebookon, vagy e-mailen, és felveszlek a bejelentkező rendszerembe!

Az órákra történő bejelentkezésre a BookyWay applikációt használjuk. Nagyban megkönnyíti a szabad férőhelyek menedzselését, és tud várólistát is kezelni.

Ahhoz, hogy te is tudd használni a programot, szükségem van az email címedre, hogy felvegyelek az adatbázisomba.

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap