A deepWORK tréningtől lehet fogyni?

🙂 🙂 🙂 Ez a kedvenc kérdésem! Nagyon sokszor megkérdezitek!

A választ még tökéletesítem, de általában egy visszakérdezéssel válaszolok! Én heti 2 alkalommal látlak, összesen 2 órára, de mit csinálsz a többiben? Ugye ez elgondolkodtató!? A mindennapi felelőtlen táplálkozás és „távirányító nyomkodás” nem támogatja a céljaidat!

Én NEM hiszek a divat diétákban, és nem is próbáltam soha egyet sem! Egyszerűen csak hiszek az életre szóló életmódváltásban. Magam is édesszájú vagyok (titkos nevem: Gombóc Artúr), soha nem ígértem meg magamnak, hogy nem eszem édességet, de mértékletességet tartok. Ha születésnap van, jóízűen eszem a tortából, de a hétköznapi nassolást igyekszem kordában tartani (gyümölcsök, aszalványok, magvak…).

Meg kell vizsgálni magunkban a jó és rossz étkezési szokásainkat. A rosszakat hétről, hétre, fokozatosan ki lehet váltani valami jobbra. Az a tapasztalatom, hogy itt is csak az első lépés a nehéz. pl: 4-5 napot kávéztam-teáztam kevesebb cukorral  és utána már el sem tudtam képzelni, hogy hogyan ihattam hosszú évekig 3 cukorral ezeket az italokat. 2 hét alatt odáig jutottam, hogy már egy kockacukor sem szükséges, és sokkal érzékenyebb lettem az édes ízre. Már a sütemények is fele annyi édesítéssel készülnek a háztartásunkban.

Nem is gondolnád, hogy a cukros üdítőkben mennyi adalék, színező anyag és cukor rejlik, és mindösszesen pár % a valódi gyümölcstartalmuk. Teszteld le magadon a hatását, ha nem hiszed! 1 hónapig csak tisztított vizet fogyassz! Akár centiben, akár kilóban méred meg fogsz lepődni.

Mi házilag készítjük az üdítőket, és nem sokkal több idő, mint a Colás kupakot letekerni. A háztartásunkban mindig megtalálható: citrom, narancs, menta levél, gyömbér. Ezek bármely kombinációjából isteni egészséges üdítő készíthető.

A téli időszakban pedig inkább a gyógyteák veszik át a főszerepet. Itt is kihangsúlyoznám, hogy nem a jól csengő márkanevek filteres teái, mert azokban több az adalékanyag, mint a valódi szálas tea. Én ezeket úgy hívom „élvezeti teák”! Az ízük valóban jó, de a többi… Ha valódi teafüvet veszel, legalább látod mit iszol. Igaz ennek biztosan nem lesz annyira gazadag az ízvilága, de a jótékony hatása annál inkább!

Látod! Nincs itt semmi titkos pirula, 8 vagy akár 90 napos megvonásos diéta… csak egy kis tudatosság szükséges. Cserélgesd le a berögzült szokásaidat! És ne hivatkozz az időre!

Nálam ez onnantól fordult komolyabbra, hogy elkezdtem érezni/észrevenni magamon a pozitív hatásait. Sokkal nagyobb a teherbírásom, energikusabb vagyok, és megfigyeltem, hogy évek óta nem voltam még szinte náthás sem. (Míg a körülöttem lévő emberek a téli időszakban folyamatosan akár hetekig betegeskednek, addig én… mosolygok! 🙂 )

Visszatérve a kérdésre: IGEN természetesen lehet vele fogyni, rendkívül jól formálja az alakot, és visszaadja a test rugalmasságát. Egyszerűen hétről-hétre egyre jobban fogod magad érezni a bőrödben, tested visszanyeri funkcionalitását, és rájössz, nem az a fontos, hogy kilókban mérd az átalakulásod. Energikussá és életvidámmá válsz, és már soha többet nem szeretnél enélkül az érzés nélkül létezni.

Óhhh, igen! Mint minden jó dolognak, ennek is vannak „káros” ( 🙂 🙂 ) mellékhatásai! Vigyázz, FÜGGŐSÉGET OKOZ! 🙂 🙂

Üdvözlettel:
Sándor Anikó, 
Szeretettel várlak az óráimon!