21 napos kihívás Sándor Anikóval – deepWORK harcosoknak

21 napos kihívást indítok el a nyári időszakban. Főként a következő 21 deepWORK órát fogja érinteni. Itt van a rekkenő hőség a nyakunkon, ilyen melegben még egy kevésbé intenzív edzés is terhelően hat a szervezetünkre. Ezért kihasználjuk ezt az időszakot a mozdulataink és gyakorlatsoraink minél helyesebb és pontosabb kivitelezésére.

Ez úgy fog kinézni, hogy kiválasztottam 21 db deepWORK gyakorlatot, és a kihívás ideje alatt minden alkalommal egyet tökéletesre fejlesztünk. Az órán ennél a gyakorlatnál nem a zene ritmusa, nem az intenzitás nagysága és a „feeling” lesz majd a mérvadó, hanem a mozdulatsor helyes, és pontos kivitelezése, memorizálása. TE FOGOD MEGTANÍTANI A TESTEDET! Lehalkítjuk a zenét, tanulunk egy picit, így legalább a meleget is könnyebben át tudjuk majd vészelni. A hűvösebb időszaknak már a tökéletesen begyakorolt technikával vágunk neki.
Ezzel elkerülhetjük az izom, és ízületi sérüléseket, növeljük ízületeink mozgékonyságát, javítunk a berögzült hanyag tartásunkon és mozgáshibáinkon. A helyes technika elsajátításával később növelhetjük az intenzitásunkat, és ezzel az edzés hatékonyságát. (Nem csak kalóriákban, hanem életminőségben).

Kinek ajánlom ezt a kihívást?

  • Annak, aki már rég óta jár deepWORK tréningre, MERT a titok mindig az apróságokban rejlik. Segít legyőzni a berögzült rossz rutinokat.
  • Annak, aki most kezd el sportolni, vagy deepWORK tréningre járni. Mert most részletesen megtanulhatod a jó mozgásmintákat.
  • Annak, aki más egyéb mozgás szerelmese, de szeretné picit továbbfejleszteni mozgáskultúráját, növelni erő-állóképességét és ízületei mozgékonyságát.

Ha nem tudsz a következő felsorolt időpontokban hozzám jönni edzeni, de felkeltettem az érdeklődésedet, akkor szertettel ajánlom Dobák Tamara szombat reggel 9:00 órakor kezdődő deepWORK óráját!

Tehát deepWORK velem:

  • Kedd: 18:00 Royal Fitness Edzőterem, Vác
  • Kedd: 19:30 Sződi Faluház
  • Csütörtök: 19:00 Royal Fitness Edzőterem, Vác

Csatlakozni bármikor lehet, eddig is bármikor lehetett, de most ez egy különösen jó lehetőség azoknak, akik eddig bátortalanok voltatok. Tudom, nehéz megtenni az első lépést. Anno én is hónapokig halogattam, és inkább szenvedtem az ülőmunka velejáróitól, az állandó váll és hát környéki bemerevedéstől. De megtettem az első lépéseket, és azóta egyre több ismerősöm teszi fel nekem a következő kérdést: „Honnan van neked ennyi energiád?”

A mozgás csodákat tesz. És nem csak a testeddel, hanem a lelkeddel is. Az én szerelmem a deepWORK lett. Indulj el, szánd rá magad és kezdj el mozogni! Válassz BÁRMILYEN mozgásformát, egy a lényeg, hogy élvezd! 😉

ITT lehet csatlakozni az eseményhez!

Szeretném, ha a kihívás ideje alatt TI is aktívak lennétek az eseményben!

3 dolog fontos ahhoz, hogy jó kondiban legyünk, és meg is tartsuk azt:

  1. edzés – pipa, most beszéltük meg, hogy járunk edzeni!
  2. pihenés – ilyenkor fejlődik, regenerálódik a szervezetünk.
  3. helyes táplálkozás

A harmadik pontban kérném az aktivitásotokat! Osszunk meg egymással az eseményben recept ötleteket! Ezzel is motiváljuk egymást, és egyensúlyban tudjuk tartani az EDZÉS – PIHENÉS és a helyes TÁPLÁLKOZÁS szorosan összefüggő harmóniáját!

Kihívásra fel!
Szeretettel, Sándor Anikó