2 éve a ROYAL-ban – Megünnepeltük!

Előzetes ITT olvasható!

Szerettelek volna titeket meglepni egy külön erre az alkalomra szervezett deepWORK órával, és egy kis sütemény melletti beszélgetéssel, erre engem NAGYOBB MEGLEPETÉS ÉRT, MINT TITEKET! <3

Nem tudom szavakba, betűkbe önteni, hogy milyen érzés volt, amikor csak jöttetek és jöttetek befelé az ajtón: a sok-sok ismerős arc, fiúk és lányok, idősebbek és fiatalabbak, Bogi és Judit, akik már az első órámon is ott voltak azon a bizonyos csütörtök este, valamint az új lányok, akik a Fitnesz Fiesztán találtak ránk. Úgy érzem megvolt a balance. 29 fővel teszteltük a termet, erősítettük a mondást: sok jó ember, mint tudjuk, kis helyen is elfér!

Hihetetlen, hogy milyen kis szerveződés volt a háttérben, amiből én mit sem vettem észre. Isteni finom volt a házi készítésű yin-yang torta, külön köszönöm Juditnak! A többieknek pedig, hogy tényleg az egyik legtitkosabb álmomat váltottátok valóra ezzel a meglepetéssel! Már csak hetek kérdése és beszereztem volna egyet magamnak Nepálból, de így még nagyobb értéke van számomra! Nagyon fogok a kis malára vigyázni!

Egy maradandó élményt szereztetek számomra, nagyon hálás vagyok mindannyiótoknak! Holnap (kedden) még lábadozni fogok, de ahogy megbeszéltük Vera készül nektek egy deepWORK-bodyART órával. Persze azért én is ott leszek, ha túlzásba vinném a mozgást, fogjatok le! (Sasszem leszek, eldobom a szemüveget és a kontaktlencsét, hogy jobban lássalak titeket.)

További képek ITT!

Köszönök mindent! <3
Sándor Anikó