2 év – Amiért nagyon hálás vagyok!

2 év! Még csak? – 2 év! Már?

Valóban nem túl sok idő, de bennem a „Már?” kérdés villant fel. Talán azért mert mindenkiben élénken él pályafutásának kezdete. A vele járó nehézségek, és napról napra megélt csodák.

…valahogy minden út a Royalba vezetett! Mintha a kezdetektől fogta volna valaki a kezem, és egy cseppnyi lehetőségem sem volt, hogy erről az útról letérjek. Pedig a falakat, amiket felállítottam magamnak, még a mai napig nem sikerült teljesen lerombolnom: – Hogyan lehetek én úgy hiteles edző, hogy pár évvel ezelőtt még nem érdekelt semmilyen mozgásforma?  Hát itt jött/jön a sok-sok segítség!

Ahogyan előtörtek belőlem az emlékek, nagyon sok minden jutott eszembe, de ebből csak 3 pontot emelnék ki, hogy miért is történt minden ilyen gyorsan és gördülékenyen…

  • TAMARA – aki már járt nálam edzésen, azok közül szinte mindenki ismeri. Ha ő nem lenne, én sem lennék most itt! A kezdetektől tőle kaptam a legtöbb segítséget, és a mai napig ő a legfőbb „tanácsadóm” 😉 …és remélem még nagyon sokáig az is marad!
  • TOMI – ezt is kezdhetném pontosan ugyanúgy, mint az előző pontot. Talán egy kezemen meg tudom számolni, hány órám volt nélküle. El sem hiszitek milyen csodálatos érzés, hogy minden támogatást megkapok tőle (és nem csak a deepWORK-kel kapcsolatban, hanem az élet bármely területén). Mindezek mellett pedig ő is szívből szereti, ugyanúgy, mint én, és hisz ennek az edzésformának a tökéletes rendszerében.
  • RITA & BALÁZS (ők a mi tanáraink) – akik igazi példaképeim lettek. Egy képzéssel töltött hétvége, Fitbalance vagy tábor hónapokig tartó pozitív energiát ad számomra.
  • 3 a magyar igazság, de mindig van egy ráadás: A CSAPATOM – akik nélkül az összes többi pont értelmét veszti. Akik azóta a barátaim is lettek. Van, aki eltűnik, majd újra felbukkan, de a lényeg, hogy minden alkalommal többen várják az esti közös edzést.
    A napi motivációmat tőlük kapom. El sem hiszitek, hogy a kis apró visszajelzéseiteknek milyen súlya van számomra! Igyekszem sokáig példát mutatni nektek, és igazi húzóerőtök lenni a „szürke hétköznapokon”!

2 évvel ezelőtt Klein István a Royal Fitness edzőterem vezetője tudomást szerzett arról, hogy kezemben van egy deepWORK-ös oklevél, és felkeresett. (Igen ez is „összeesküvés elmélet” része. Ha nincs Zsófi barátnőm, aki megemlíti ezt Istvánnak, soha sem derül ki, mert nekem eszem ágában sem volt, hogy felkeressek egy edzőtermet óratartással kapcsolatban.) Itt a Royalban hamar otthonra leltem! Családias környezet, egy igazán jó vezetővel. Betekintést nyertem a fitnesz világába, megismertem a többi edzőt / óratartót, és ezalatt egyre nőtt (és nő) bennem a tisztelet és elismerés feléljük. Büszke vagyok, hogy az én nevem is ott szerepelhet az övéik mellett!

Így visszatekintve remélem, hogy az elmúlt 2 év alatt a deepWORK órákkal tudtam nektek adni egy kis pluszt, és bízom benne, hogy még sokáig részese lehetek ennek a mosolygós és szuper csapatnak!

Ha van kedved csatlakozz ITT a 2 éves évfordulóra szervezett buli-órához. Utána meghívlak egy kis sütizésre, majd közösen szaunázunk!

Sándor Anikó